Dünyaca ünlü fotoğraf paylaşım uygulaması üzerinde bir başkasının sizin hikayenizin ekran görüntüsünü aldığında, anında size bildirim göndereceği yeni güncellemeyle kullanıcılara sundu. Android ve İOS kullanıcıları için söz konusu güncelleme yayınlandı. Bugün itibariyle dağıtımına başlanan özellik ile artık sizin hikayelerinizin ekran görüntüsünü alanlar size bildirilecek.